Szabad stílus

Aszabad stílus” gyakorlatok az emberről szóló keleti tudományok alapvető ismeretein alapszanak. A kínai „qi” (csi) elméleten, az energetikai pontokon és csatornákon, a dantien (tan tien) energetikai központokon (vietnámi dantien elmélet), a jin-yang é a wu xin (vu szin) rendszeren, az indiai prána, nadi, csakra és kundalini szemléleten. 

A Szabad stílus gyakorlása lépcsőzetesen történik: az egyszerűbbtől a bonyolultabbig. Az első szint feladatai: a test megerősítése, a pszichológiai egyensúly elérése, és a fiatalság megőrzése. 
A rendszer gyakorlása az emberi létfejlődés mindhárom szintjén kifejti hatását. 
Testi, fizikai szinten: erősíti az izmokat, helyreállítja az ízületek rugalmasságát, javítja a tartást, és normalizálja a testsúlyt. 

Lelki, energetikai szinten: az energia összegyűjtése és átalakítása által tisztítja a csatornákat, növeli az erőnlétet és megváltoztatja annak minőségét, ezáltal helyreállítja az egészséget, és a lelki egyensúlyt. 

Tudati, szellemi szinten: a tudati fejlődés akadályainak feloldásával növeli az intuitív képességeket, lehetővé teszi szellemi szinten is a fejlődést. A gyakorlatok növelik az alkotó képességet, javítják az általános közérzetet, emelik a tónust, a hangulatot, a könnyebbség és a magabiztosság érzését adják. Javítják az agyi vérellátást, hatékonnyá teszik az emlékezetet, a figyelem megosztását és a gondolkodás sebességét.
Fogadtatás! 

Szervező:               Kovács Lajos, 
                                     Email: hunkovacs@canet.hu      
                                     Tel: +36-20-454-8548

Tréner Budapesten:  Kovács Ágnes 
                                     Tel.: +36-20-930-9130